26 січня відзначила свій ювілейний день народження інспектор із дошкільної та початкової освіти відділу освіти, молоді та спорту Шкуріна Галина Анатоліївна.

/Files/images/DSCN9772.JPG

26 січня відзначила свій ювілейний день народження інспектор із дошкільної та початкової освіти відділу освіти, молоді та спорту Шкуріна Галина Анатоліївна. У цей день вона приймала вітання від рідних, друзів, колег, керівників закладів освіти. Працюючи з Галиною Анатоліївною вже п’ятий рік, ми, її колеги, переконалися, що поряд не просто фахівець своєї справи, а людина неординарна, творча, ініціативна та енергійна. Завдяки цим якостям і сумлінному ставленню до роботи Галина Анатоліївна завоювала авторитет і повагу у колег, керівників та педагогічних працівників закладів освіти Казанківської громади.

Долею їй судилося стати вчителем: вимогливим, толерантним, справедливим та щирим. Та до цього Галина Анатоліївна працювала вихователем у Висуньському дитячому садку Березнегуватського району, старшою піонервожатою у Казанківській восьмирічній школі №3, де після закінчення Миколаївського державного педагогічного інституту продовжила працювати вчителем початкових класів. Вчительський досвід став у нагоді на посадах педагога-організатора та заступника директора з виховної роботи Казанківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2.

Трудовий шлях Галини Анатоліївни багатий та розмаїтий: вчитель-реабілітолог відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів, завідувач відділення соціально-побутової адаптації територіального центру соціального обслуговування Казанківського району, методист по дошкільному вихованню районного методичного кабінету відділу освіти Казанківської РДА. І завжди вона працювала добросовісно, знаходячи шлях до кожного серця.

Тож ми хочемо побажати нашій дорогій ювілярці здоров’я міцного, довголіття щасливого, душевного спокою, сімейного затишку і благополуччя. Хочемо, щоб вона раділа життю і гордилась своїми літами, щоб смуток і печаль не торкались її долі. Хай не вичерпується оптимізм, життєва енергія, людяність і доброта.

Відділ освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради

Кiлькiсть переглядiв: 3

Фотогалерея

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!